Monday, 31 December 2012

Happy New year 2013 !!!

Salam semua,

Wow..!!! Lagi beberapa jam kita akan menyambut tahun baru 2013.. So, apa azam tahun baru anda semua??? Harap-harap azam baru korang semua akan termakbul seperti apa yang korang azamkan ye..
Sama lah macam saya juga, saya harap apa yang saya azam kan ni termakbul. Amin.. Sama-sama kita doakan ye..

Hurm, azam tahun lepas korang tercapai tak??? Hik.. Saya tercapai lah juga sikit-sikit.. Eh.. sikit je lah..
Haha.. So, tahun ini berharap lebih bermakna lagi ye.. Apa yang saya nak semua baru.. life baru, harapan baru, hik.. semua baru lah katakan..

Huh, sementara tunggu detik jam 12.00 pagi ni sambil tuh saya sedang nikmati kesedapan coklat tablerone ni.. Huhu.. Tahun ni sambut di kampung je.. Korang sambut mane??? Mesti meriahkan.. Okaylah.. Disini saya ingin mengucapkan "Happy New Year 2013!!!" hope lebih success selalu.. amin.. Bye !!! ;)









Friday, 21 December 2012

Pagiiii...!!!!

Assalamualaikum & Salam sejahtera to all,

Hye, hari minggu yang membosankan !!! Hurm, musim hujan ni nak kemana sangat lah kan. So, duduk rumah je lah. Bilalah nak balik kL. Boleh gi jejalan. Hahahaha..

So, tahun depan nak buka semester baru dah. Sangat boring pabila kena masuk class balik dan study. Yang tak suka nya time kena wat assignment, report, test, quiz dan sebagainya memang tak suka lahhhh..Haih, dah nasib kau fiza, dulu time keje sibuk nak study balik. Bila dah study sibuk nak keje balik. Hurmm..

Argghhh..!!! Kadang kadang saya terasa jeles tengok kawan-kawan yang sibuk nak kahwin. Banyak pulak dapat invite kahwin. Urrgghhh !!!! Pls, Marry me.. Hahahahaha.. Nampak tak situ? Desperate sangat kan?

Tolak ketepi pasal kahwin, Saya kena fokuskan dulu study. Habiskan jugak sume sem lagi. Sket je lagi fiza, Chaiyok chaiyok !!!! Lepas abeh blaja ni. Kahwin lah kau fiza.. Hahahahaha..

In Shaa Allah, Someday I will married with my love. Pray for me ya my frenz. TQ.






Wednesday, 19 December 2012

20122012

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Hai, Saya seorang blogger yang baru. Tarikh baru buat pon cantik. 20.12.2012 kan..??? Cantik kan. Well, before this pernah juga menjadi seorang blogger tapi terlalu busy dengan kerja so saya delete lah account blog lama saya tu. So, I'm Back now..!!! Hahahaha.

Now, I'm become student. So, nak kata busy takdelah sangat kan. Boleh lah nak update blog nanti. Saya harap kawan-kawan dapat beri tunjuk ajar lagi ye kat saya. Hehehe. 

Woooaaahhhhhh..!!! Dah nak pukul 5am dah. Huh !!! Sekejap je masa berlalu. So, nak tido pun alang kepalang baik tunggu Subuh dulu. Boleh lah solat dulu tapi mata dah ngantuk. Ni kalau letak kepala atas bantal yang empuk confirm terus tido. Hurm, Takde idea nak mengomel lagi lah. Esok pulak kita sambung lagi ye kawan-kawan. Havea great day's. Wasalam.