Friday, 21 December 2012

Pagiiii...!!!!

Assalamualaikum & Salam sejahtera to all,

Hye, hari minggu yang membosankan !!! Hurm, musim hujan ni nak kemana sangat lah kan. So, duduk rumah je lah. Bilalah nak balik kL. Boleh gi jejalan. Hahahaha..

So, tahun depan nak buka semester baru dah. Sangat boring pabila kena masuk class balik dan study. Yang tak suka nya time kena wat assignment, report, test, quiz dan sebagainya memang tak suka lahhhh..Haih, dah nasib kau fiza, dulu time keje sibuk nak study balik. Bila dah study sibuk nak keje balik. Hurmm..

Argghhh..!!! Kadang kadang saya terasa jeles tengok kawan-kawan yang sibuk nak kahwin. Banyak pulak dapat invite kahwin. Urrgghhh !!!! Pls, Marry me.. Hahahahaha.. Nampak tak situ? Desperate sangat kan?

Tolak ketepi pasal kahwin, Saya kena fokuskan dulu study. Habiskan jugak sume sem lagi. Sket je lagi fiza, Chaiyok chaiyok !!!! Lepas abeh blaja ni. Kahwin lah kau fiza.. Hahahahaha..

In Shaa Allah, Someday I will married with my love. Pray for me ya my frenz. TQ.






No comments:

Post a Comment