Thursday, 10 January 2013

Cemburu itu tanda SAYANG !!!

Hai semua.. Tiba-tiba entry saya hari ni mengenai perasaan cemburu.. Kalau korang takde perasaan macam ni taktau lah kan korang ni manusia ke pe.. Huhu..

Biasanya bila perempuan ni jealous, dia akan diam dan suka buat perangai then akan terbongkarlah kecemburuan itu.. Haha.. Kan kan kan..???

Selalunya bila perempuan cemburu, dia macam tanak bagitau yang dia cemburu tapi dalam hati dia takkan tahan. Buat-buat takde pape.. padahal memang dia nak suruh partner concern tanya bebanyak kali pun. Tapi pada mase yang sama nak kena tunggu kasi tahu jugak perasaannya dan warning pada sang lelaki supaya tak dekat gadis lain yang buat dia jealous tau.. Mana lah boleh tahan perasaan cemburu dalam hati tau.. Kena jugak kasi tahu.. haha..

Perempuan akan "diam" dan kate "takde pape"


Hah !!! So, perasaan cemburu itu memang sudah menjadi fitrah manusia.. So, jagalah hati dan perasaan memasing hokay.. Kat sini ade ke orang tak pernah ada perasaan cemburu..???? Saya.  Haha.. 

p/s : Cemburu itu sayang.. ;)








No comments:

Post a Comment