Thursday, 3 January 2013

Cimb Debit Mastercard Hello Kitty !!!!

Woooaaahhhh.. !!! Tibe-tibe saya tersangat obses dengan hello kitty.. Pastu terjumpa lak iklan cimb bank ni lam FB tau.. Rasa cam nak beli je semua tau.. Hoho.. 




Apa lagi kawan-kawan.. Moh lah kita borong semua sape yang minat hello kitty tuh.. Hikhik.. Tapi tuh lah.. Duit pulak satu hal..Tengok jelah kan.. Tak mampu lagi.. Hihihi.

Sape-sape nak kasi hadiah untuk besday saya bulan depan pon dialu-alukan.. Hehehe.. Nak beli ni sape ade debit card je..  Takde lagi gi buat ye..  Free je pon nak buat..  Huhu.. Kalau berminat leh lah bukak website ni ye.. [Klik sini]







2 comments:

  1. Replies
    1. tuh lah kan.. dah lah suka sangat hello kitty ni.. cute.. hik ;)

      Delete